Skolepengene for skoleåret 2021/2022: priser kommer i løpet av høsten.

Det serveres frokost, lunsj, middag og kveldsmat for de som bor på skolen. De som bor utenfor skolen får lunsj. Det er ikke matservering i feriene, derfor dekker ikke beløpet opphold på Danvik folkehøgskole i feriene.

Skolerute 2020/2021 finner du her.

Dietter:

• Glutenfri
  • Laktosefri
  • Vegetar

For dietter kan det påløpe ekstra kostnad. Egne avtaler kan gjøres.

LÅN OG STIPEND
Lånekassen gir støtte til elever på folkehøgskoler gjennom lån og stipend.  Se www.lanekassen.no.

OPPTAKSGRUNNLAG
Det eneste formelle opptakskravet for å begynne på Danvik folkehøgskole, er at du må fylle 18 år innen utgangen av skoleåret. De aller fleste elevene har fullført videregående skole, men ved opptak teller også annen relevant arbeids- eller skolebakgrunn. Attester og dokumentasjon fra skole og arbeid må følge med søknaden. I en personlig søknad skal du fortelle litt om deg selv, dine interesser og hvorfor du ønsker et skoleår ved Danvik folkehøgskole. I tillegg kreves vitnemål/karakterutskrifter. Elevenes gjennomsnittsalder er for tiden 19 1/2 år.

Gå direkte til søknadsskjema http://www.folkehogskole.no/danvik