Spennende jobb innen spilldesign og grafikk i Drammen!

Danvik Folkehøgskole er med sine over 200 elever Norges største folkehøgskole. Skolen ligger sentralt i Drammen og har spesialisert seg på mediefag som Film, TV, Radio, Foto, Spilldesign, manusarbeid og skuespill.
Nå søker vi etter en lærer innenfor Spilldesign og grafikk. Skolen har store ambisjoner innenfor spilldesignfaget og har som målsetting
å gi elevene en grundig innføring i faget for å forberede dem på jobb eller videre studier gjennom praktisk arbeid og mulig utgivelse av spill på slutten av året.

I tillegg til tilbyr skolen et andreår fordypning for elever som ønsker å starte egen studentbedrift innen spillutvikling.

Vi ser nå etter deg som enten har bred erfaring med 2d/3d grafikk, programmering (C#) og spilldesign,
eller har spesialisert deg i et av ovennevnte felt med grunnleggende kunnskap om de andre.
Du må god forståelse for spillindustrien samt god forståelse og erfaring med Unity.
I tillegg ønsker vi at du har arbeidet med SCRUM eller lignende prosjektstyringsverktøy.

Har du vært med på å ferdigstille og utgi ett eller flere spill, er det et stort pluss. I tillegg verdsetter vi undervisningserfaring og/eller erfaring med entrepenørskap/drift av egen bedrift.

Det er også ønskelig om du har kunnskap om ett eller flere av følgende verktøy: Substance Painter, Photoshop, 3D Studio Max, Blender, Visual Studio, Playmaker eller lignende.

I tillegg ønsker vi at du er selvstendig, men evner å samarbeide. Du må være fleksibel, kreativ og like å la deg utfordres av ungdommers nysgjerrighet og vitebegjærlighet.

Det er du som vil lede arbeide på linja for Spilldesign og grafikk, men avhgengig av elevtall kjører vi ofte et tolærersystem. Du har derfor store muligheter til å påvirke faglig innhold og egen undervisningssituasjon.
Dette er en 100% fast stilling. Deler av denne stillingen er tilknyttet ulike sosialpedagogiske oppgaver ved skolen som tilsynsvakter kveld og av og til helg, deltakelse på ulike arrangementer ved skolen og skoleturer.

Danvik Folkehøgskole eies av «Stiftelsen Danvik» tilknyttet KFUK-KFUM og Normisjonen slik at den som blir ansatt må være lojal mot verdigrunnlaget vårt.

Lønn etter avtale
Oppstart 1. august 2020

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte studierektor Olav Øygard, tlf 993 83 900

Søknad sendes rektor@danvikfhs.no innen 15. mai 2020