Spennende jobb innen spilldesign og grafikk i Drammen!

Danvik Folkehøgskole er med sine over 200 elever Norges største folkehøgskole. Skolen ligger sentralt i Drammen og har spesialisert seg på mediefag som Film, TV, Radio, Foto, Spilldesign, manusarbeid og skuespill.
Nå søker vi etter en lærer innenfor Spilldesign og grafikk. Skolen har store ambisjoner innenfor spilldesignfaget og har som målsetting å gi elevene en grundig innføring i faget for å forberede dem på jobb eller videre studier gjennom praktisk arbeid og mulig utgivelse av spill på slutten av året.

I tillegg til tilbyr skolen et andreår fordypning for elever som ønsker å starte egen studentbedrift innen spillutvikling.

Vi ser nå etter deg som enten har bred erfaring med 2d/3d grafikk, programmering (C#) og spilldesign,
eller har spesialisert deg i et av ovennevnte felt med grunnleggende kunnskap om de andre.
Du må god forståelse for spillindustrien samt god forståelse og erfaring med Unity.
I tillegg ønsker vi at du har arbeidet med SCRUM eller lignende prosjektstyringsverktøy.

Har du vært med på å ferdigstille og utgi ett eller flere spill, er det et stort pluss. I tillegg verdsetter vi undervisningserfaring og/eller erfaring med entrepenørskap/drift av egen bedrift.

Det er også ønskelig om du har kunnskap om ett eller flere av følgende verktøy: Substance Painter, Photoshop, 3D Studio Max, Blender, Visual Studio, Playmaker eller lignende.

I tillegg ser vi etter deg som er selvstendig, men evner å samarbeide. Du må være fleksibel, kreativ og like å la deg utfordres av ungdommers nysgjerrighet og vitebegjærlighet.

Pr i dag er det ca 40 elever i spilldesignklassene. Du jobber sammen med minst èn annen lærer og du har store muligheter til å påvirke faglig innhold og egen undervisningssituasjon.

Stillingen er i utgangspunktet et vikariat i inntil 50% ut skoleåret 2019/2020. Deler av denne stillingen er tilknyttet ulike sosialpedagogiske oppgaver ved skolen. Vi kan derfor være fleksible ifht stillingsstørrelse om det er mer attraktivt.

Danvik Folkehøgskole eies av «Stiftelsen Danvik» tilknyttet KFUK-KFUM og Normisjonen slik at den som blir ansatt må være lojal mot verdigrunnlaget vårt.

Lønn etter avtale
Oppstart 1. desember eller så raskt som mulig

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte rektor Hege Norøm på tlf 90624377 eller hege.norom@danvikfhs.no

Søknad sendes rektor@danvikfhs.no innen 1/10 – 2019

Vaktmester

• 50%-stilling
  • Stillingen er i utgangspunktet et vikariat, men det er store muligheter for at den kan bli gjort fast, litt avhengig av kompetanse til den som blir ansatt.
  • Arbeidsspråk: Norsk
  • Trenger ikke å ha vaktmesterutdanning / byggdriftsutdanning, men det er selvfølgelig ingen ulempe
  • Må være handy – kan godt være tidligere håndverker, spesielt snekker/tømrer, eller en som liker å bygge enkle ting (sette opp en vegg, bytte ei dør etc)
  • Arbeidsoppgaver:
    Ansvar for vedlikehold av bygningsmasse: Undervisningslokaler og internatbygg
    Holde utearealer i orden, inkl snørydding og plenklipping
    «Vaktmesterrunder»: Bygg, ventilasjon, vannkontroll, oppvarming etc samt rensing av svømmehall / vann
    Ansvar for flaggheising
    Brannsikring og opplæring av brannrutiner for ansatte
    Holde orden på diverse avtaler knyttet til drift og bygningsmasse
    Småreparasjoner
    Diverse forefallende arbeid
  • Det er et stort pluss om vedkommende har teknisk interesse/kjennskap ifht lyd/kamera/etc . I så fall kan vi ilegge arbeidsoppgaver knyttet til dette, evnt øke stillingen
  • Arbeidstid: Dagtid på hverdager samt turnus annenhver helg. Mulighet for å endre helgejobb til hver fjerde helg etter avtale.
  • Vi ser etter en person som er selvstendig, men evner å samarbeide. Vedkommende må være fleksibel, kreativ på å finne løsninger, evne å snu seg raskt, blid og omgjengelig
  • Danvik Folkehøgskole har et kristent verdigrunnlag og ansatte må være lojal mot verdigrunnlaget. Vi ser etter en vaktmester som i tillegg til de praktiske oppgavene ser på det som interessant å være en positiv bidragsyter på en kristen folkehøgskole, engasjere seg i ungdommenes hverdag, delta i samtaler og involvere seg i enkelte sosialpedagogiske oppgaver ved skolen.
  • Er du en som liker å arbeide med ungdom kan også stillingen kombineres med tilsynsvakter og/eller nattevakter
  • Oppstart så fort som mulig / etter avtale

Søknad sendes: info@danvikfhs.no innen 10/09 2019