Meny

«Heimebane» på Danvik

– Har du noe viktig på hjerte du vil fortelle? Det er en sentral forutsetning for våre film- og TV-produksjoner i Motlys. Vilje Kathrine Hagen (bildet over), produsent for bl.a. Heimebane, har gjort suksess den siste tiden på NRKs søndagskvelder. Serien har samlet mange i målgruppen 12 til 90 år. I følge Vilje har Motlys har endret profil og blitt tydeligere på at de vil nå et større publikum. Og, det har lykkes!

Vilje stod for en av tre forelesninger og samtaler med mediepraktikantene på Danvik sist onsdag. Hun høstet stor respons med sin erfaring og kunnskapsdeling. I tillegg til dette har Tine Strøm fra selskapet Strix («Farmen») og Eric Vogel fra Tordenfilm formidlet sine erfaringer. Tordenfilm har blant annet produsert Zombielars, Valkyrien og animasjonsfilmen «Knutsen og Ludvigsen».

Danvik har endret mye på opplegget for mediepraksisordningen dette året. Tidligere var det NLA som stod for mesteparten av undervisningen. Nå er det samarbeidsbedriftene som kommer til vår «heimebane» og møter våre 55 praktikanter. Endringen har ført til mer kontakt mellom elevene, bedriftene og Danvik samtidig som undervisningen har blitt betydelig mer bransjeorientert. Les mer om ordningen vår her