TV-klassens danvikkveld

TV-produksjonsklassen var første linje ut til å ha danvikkveld for resten av skolen. På programmet sto blant annet humorinnslag, danvikinspirerte reklamer, promoer og sponsorer, konkurranse og musikalsk innslag.

Se bilder fra kvelden tatt av TV-elev, Jostein Vedvik.

Loading

OK+

I to uker har elevene planlagt, produsert innhold og forberedt underholdningskvelden, som har fått navnet OK+.  De har lagt mye vekt på humor og temaer som opptar elevene på Danvik Folkehøgskole. Rigging av lys, lyd og flerkamera-utstyr tok to dager og en hel dag gikk med til gjennomganger og lydprøver.

Alle klassens 24 elever har bidratt på forskjellige måter, både med produsering av innhold, rigging, teknikk, scenografi og ikke minst på scenen.

T.v. Mathias programmerer lys. T.h.Amalie på bildemiks og Kristian Fredrik har bilderegi. 

 

Før showstart ble skolens elever invitert til foajeen, som for anledningen var pyntet og gjort om til kafè, der Alexander og Mads serverte kaffe og kakao i ekte Starbucks-stil.  Programledere for kvelden var Rikke og Morten, som ledet showet med mye energi og glimt i øyet.  Sidekick og publikumsoppvarmer var Tobias.

Publikum fikk lettbent underholdning i form av videoinnslag, intervju med foto-elev Petter som er ekspert på kommunefakta, «jeg har aldri» med årets stipendiater og det hele ble avsluttet med Kristine, som sang sin versjon av Titanium.