Team Backstad introduserer julenøttene fra Danvik

Under Danvikdagene i desember holdt TV-klassen tradisjonen tro og sendte sine direktesendinger til lunsjen i matsalen. I år har det ikke manglet på kjente, fine, aktuelle og hyggelige gjester. I tredje sending introduserer Team Bachstad Danviks julenøtter, og vi vil dele denne sendingen dagen før de skal på NRK med sine egne nøtter! Nå får du denne premieren av oss publisert på YouTube ved å følge linken under

Vi garanterer at du vil kose deg under hele sendingen. Vi kan ellers røpe at Rune Gokstad og Øystein Bache delte mange tips og råd under pausene til TV-klassen om gode koder og fingerspråk som brukes under profesjonelle sendinger i NRK.

I løpet av sendingen vil du sikkert høre nye og fine fortellinger om vennskapet mellom disse høyt verdsatte programlederne som ved denne anledning var gjester på Danvik folkehøgskole

Sending 3, under: Øystein Bache og Rune Gokstad. Musikkinnslag ved våre elever Julie Holmberg og Erling Opsund. Se første og resten av sendingene under denne linken:

Sending 1: Intervju og gjester; Adam og Endre Gryting. Adam var finalist i Norske Talenter 2019.

Sending 2: Gjester; sanger og skuespiller Oskar Øiestad og Petter Nome. Petter Nome er kjent for sitt mangeårige engasjement i NRK som journalist og programleder. Oskar er kjent for rollen som Egon Olsen i Olsenbanden jr. og som finalist i The Voice i 2019.

Sending 4: Gjesten i dette programmet er komiker og radioprofil Olav Svarstad Haugland. Du kjenner kanskje igjen denne mannen fra «Latter» eller som en av gjengen i humorgruppen «BMI»? Olav holder årlige seminar om humor på Danvik og er programleder i Radio Rock. Musikalske artister i denne sendingen er internatleder på Danvik, Dag Arnold Gryting, i gruppen «Mamas Garden». Han utgjør søsken-trioen sammen med Håvard Gryting og Ingvild Solstad Gryting.

Og med dette ønsker vi alle nye og gamle danvikinger en riktig god jul!