Spillbedriften tester proffene

Krillbite og Hyper Games er blant de fremste spilldesign-bedriftene i Norge og har blant annet bidratt i utvikling av spill for Playstation 4 og Xbox One og mobil. I dag var studentbedriften på Danvik på ekskursjon til Oslo for å få tilbakemeldinger på de tre spillene som skal ut på markedet i løpet av skoleåret. I år har vi 9 elever som har studentbedrift hvor de jobber med utvikling av dataspill gjennom Ungt Entreprenørskap sitt program. Totalt sett er det 37 elever som går på Spilldesign-linje på Danvik i år og målet for alle er at de skal få realisert sin spill-drøm. Forøvrig: fra og med første desember i år har danviklærer Nils Andersen tatt permisjon ut skoleåret for å jobbe som produsent for et kommende spill fra Krillbite. Vi håper selvsagt han kommer tilbake til Danvik!

Fra venstre: Mathias Fredriksen, Christoffer Hansen, Svein Arild Tronstad, Kris-Ruben Soløy, Bjørnar Frøyse, Aleksander Heyerdahl.

Fra venstre: Svein Arild Tronstad, Kris-Ruben Soløy, Christoffer Hansen, Bjørnar Frøyse, Inna Hansen, Martin Kvale, Torstein Vien og Mathias Fredriksen.

Fra venstre: Sivert Kindberg, Kristoffer Jetmundsen (fra firmaet Hyper) og Eivind Gundersrud

Fra venstre: Sivert Kindberg, Kristoffer Jetmundsen, Eivind Gundersrud.