antibac

Slik håndterer vi smittevern på Danvik

Som elev på Danvik skal du føle deg trygg og ivaretatt – også under koronapandemien! Vi gleder oss til å ta imot deg, og har gjort nødvendige tiltak for at du skal få et fint folkehøgskoleår her hos oss.

Du lurer kanskje på hvordan vi forholder oss til smittevern? Her er de viktigste grepene vi gjør. Vi forholder oss selvfølgelig også fortløpende til myndigheter og gjeldende regelverk.

1: Innflytting i puljer

Rett før skolestart vil vi ha dialog med hver enkelt elev, og gjennomføre innflyttingen puljevis. Da unngår vi 170 elever med bagasje samtidig i gangene, og det blir mulig for oss alle å holde nødvendig avstand.

2: Trygge måltider

Vi er rigget for å følge gjeldende regler når det gjelder måltider. Kjøkkensjefen og de flinke kokkene på kjøkkenet pønsker ut gode løsninger på matfronten, og vi har en spisesal med plass til alle.

3: Trygge turer

De fleste studieturene på Danvik foregår på våren. Unntaket er Paris- og Indiaturene som blir fulgt opp spesielt.

4: Samarbeid med lokale helsemyndigheter

Vi har dialog med helsemyndighetene i vårt område, og følger våkent med på eventuelle endringer. Med vår sentrale beliggenhet i Drammen er det for sikkerhets skyld kort vei til lege dersom noen skulle bli syke.

Det blir stas å treffe dere alle til skolestart!