Saint Hazel’s Horsepital er ute!

Danvilk Folkehøgskole er stolte av studentbedriften Hyph-n Games på Spill og Entreprenørskap som etter 8 måneder er ferdig med spillet Saint Hazel’s Horsepital. Å lage spill er en krevende prosess og den kanskje mest krevende delen er å ferdigstille spillet slik at det fremstår som et profesjonelt produkt og at andre kan spille det. Akkurat dette har Hyph-n Games klart med spillet sitt som du kan laste ned på Steam.

Spillet ble utgitt på Mandag og har i dagene etter utgivelsen fått en god mottagelse på sosiale medier og på Steam, hvor det gjennom de siste døgnene har figurert på flere forskjellige topp 10 lister.

Spill og spillindustrien har stort sett kun et internasjonalt fokus. Lager du et spill og utgir det vil det bli spilt av folk fra hele verden som gjør at det er en ganske krevende jobb. Du konkurrerer mot alle andre utviklere der ute. Å se spillet bli spilt av en Finsk YouTuber er derfor ekstra gøy 😊

Så om du har lyst til å løpe rundt i et sykehus som en hest, besøke andre folks besteforeldre og få flashbacks til Vietnam så last ned Saint Hazel’s HorsepitalSteam.