Opptrådte for 15.000 publikummere

Lørdag kveld sto tidligere Danvikelev og nå programleder for Supernytt, Selma Ibrahim, og underholdt publikum og TV-seere under det direktesendte NRK-programmet MGPjr.

Som en del av pauseunderholdningen og rett før vinneren av årets MGPjr skulle kåres, fremførte Selma Ibrahim sammen med NRK-kollega Johannes Slettedal NRK Supernytts egen låt «Fake News er dust», for en fullsatt Telenor Arena. 15.000 publikummere sang med og danset til koreografien som de to hadde lært publikum før showstart.

– Det var helt sykt. Jeg har aldri opplevd en lignende følelse i kroppen noen gang og tviler på at jeg får den samme følelsen igjen, sier Selma som har blitt et kjent ansikt på TV-skjermen.

Etter å ha gått skuespillerteknikk på Danvik Folkehøgskole i 2015/16 og Danviks praksisår året etter, ble hun programleder for NRK Supernytt. Men selv den scenevante programlederen innrømmer at hun kjente på nervene.

– Før jeg skulle inn å varme opp publikum var jeg ganske nervøs, men det var så gøy å stå på scenen under oppvarmingen, så da gledet jeg meg bare til å opptre senere i showet. Jeg blir jo alltid nervøs, men det tror jeg bare er sunt, forteller hun.

(Foto: NRK)

FLERE DANVIKINGER I ILDEN
Det var også flere tidligere Danvikelever som jobbet under gårsdagens sending. De tidligere TV-produksjonselevene Elise Olerud, Kristoffer Winger, Aleksander Dahl og Henriette Friis, studerer alle på TV-skolen ved Høgskolen i Innlandet og har nå praksisperiode i NRK og de jobbet som assistenter under den enorme produksjonen.

– Det var kjempegøy og utrolig lærerikt å få være med, sier Kristoffer Winger.

I tillegg var Fredrik Hasseleid, som også gikk TV-produksjonslinjen på Danvik, å se på scenen som steadicam–operatør.

Danvik Folkehøgskole har fremdeles ledige plasser for skoleåret 2019/2020.
Les mer om linjene våre her.
Vi tilbyr også et påbyggingsår med bransjeerfaring og det kan du lese mer om her.