-Danvik var mitt springbrett til jobb innen live-events og TV

I «Livet etter Danvik» møter du tidligere danvikelever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

 

 

Patrick Antony Williamson

TV-produksjon 2015/2016

 

Hvor jobber du nå?

-Min stilling er AV-Tekniker hos Creative Technology Norway under NEP Live Events. Der gjør jeg alt fra mapping av videoer på bygninger, presentasjoner og VB-avvikling på eventer og live-eventer på stream.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre? 

-Først var jeg stipp på Danvik ett år, før jeg begynte å jobbe som frilanser innenfor AV-teknikk og fotograf på TV-produksjoner. Sommeren 2019 startet jeg hos Creative Technology Norway.

Hva har Danvik betydd for din karriere?

-Danvik har vært et springbrett for meg til å starte innen live-events og TV-produksjon. Da jeg startet på Danvik kunne jeg veldig lite innenfor nettopp dette, men i løpet av skoleåret fikk jeg mye kunnskap og hjelp til å videreutvikle meg selv.

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

-Problemløsing og lærevillighet er viktige egenskaper, siden det skjer så ekstremt mye innenfor event- og TV-verdenen. Du må finne kreative løsninger på utfordringer som oppstår. Men det aller viktigste er å ha godt humør!

Hva er ditt beste danvikminne? 

-Julesendingene vi hadde med TV-produksjonsklassen var veldig moro å produsere. Det var ekstremt gøy å gå igjennom script, regi og kameraføringen. Jeg husker jeg var ekstremt nervøs før den sendingen jeg var bilderegi på.