Fra skuespill-linja til fast jobb i mediebransjen

I «Livet etter Danvik» møter du tidligere danvikelever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

 

 

Ole-Jacob Steen-Hansen

Skuespill for scene og film 2014/2015

 

Hvor jobber du nå?

-Jeg jobber nå som SoMe-kreatør i reklamebyrået POL, et byrå i TRY-gruppen.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre? 

-Jeg hadde i mediepraksis i Fremantle Media etter Danvik og fikk tilbudt kontrakt etter endt praksis. Det endte til slutt opp i fast jobb, som utvikler og SoMe-ansvarlig. Jeg ble i Fremantle i fem og et halvt år før jeg byttet beite.

Hva har Danvik betydd for din karriere?

-Danvik har vært helt avgjørende for min karriere. Muligheten for praksis åpnet dører og dro livet mitt i en retning jeg aldri kunne forutsett! Fra å synes skuespill er ganske gøy og ikke vite helt hva jeg ville, til å finne suksess og fast jobb i mediebransjen, er en ganske stor overgang. Alt startet på Danvik!

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

-Mitt aller beste tips til de som vil inn i bransjen, er å gjøre alt du kan for å få praksis et sted du synes holder på med mye kult. Også må du virkelig gi alt. Si ja uansett hvor kjedelig oppgaven er eller hvor tidlig du må stå opp. Min erfaring er at ja-mennesker får igjen i det lange løp, så kan man heller lære seg å si nei etterhvert.

Hva er ditt beste danvikminne?

-Det tror jeg må være applausen og stemningen etter vi hadde spilt første forestilling av revyen og stemningen var helt på topp! Det ble et skikkelig samhold mellom alle på skolen, som var fantastisk å være en del av!