Klipper 4-stjerners middag og Paradise -Jeg lærte masse på Danvik

I «Livet etter Danvik» møter du tidligere danvikelever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

 

 

Maiken Kolstad

TV-produksjon 2016/2017

 

Hvor jobber du nå?

-Akkurat nå er jeg arbeidsledig (sånn er frilanslivet), mens jeg forbereder meg mentalt samt gleder meg til jeg veldig snart skal klippe Paradise Hotel på Mastiff.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre? 

– Jeg hadde mitt mediepraksisår i Monster, der jeg jobbet mesteparten av tiden med 4-stjerners middag. Der har jeg trivdes så godt at jeg har vært med de fire siste sesongene, og håper også på flere! Ellers så har jeg jobbet på litt forskjellig, alt fra studioproduksjoner, dokumentarserier og true crime. Jeg har vært litt produksjonsassistent, men for det meste har jeg logget, før jeg nå kan kalle meg en klipper – hurra!

Hva har Danvik betydd for din karriere?

– Er det lov å svare at Danvik har betydd alt? Det var i alle fall mitt store springbrett. Jeg lærte masse på Danvik, jeg fikk mye relevant erfaring og det var jo også gjennom Danvik at jeg fikk praksisplassen som skulle være starten på min karriere.

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

– Mitt første tips vil være å gå på Danvik! Og så er det vel bare å være «på». Å vise at man er interessert i å gjøre en god jobb!

Hva er ditt beste danvikminne?

-Det er mye å ta av, men jeg tror det må bli revyen. Eller da TV-klassen arrangerte gameshowet «Linjekampen». Det var også veldig gøy!