Produsent og egen podcast -Danvik var inngangsdøren til radioverden

I «Livet etter Danvik» møter du tidligere danvikelever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

 

 

Johannes Ølfernes

Radio Live og Podcast 2016/2017

 

Hvor jobber du nå?

-For tiden er jeg produsent for morgensendingen på Radio Metro, i tillegg til å jobbe med min egen podcast som heter Historier Som Endret Verden.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre? 

-Jeg hadde praksis i Radio Metro, hvor jeg har blitt siden. Da jeg var ferdig som praktikant i Radio Metro ble jeg tilbudt en full stilling, så mesteparten av tiden har gått til det. Men jeg har blant annet fått prøve meg som voice i radioreklame og fått mulighet til å komme tilbake til Danvik for å undervise for radioklassen.

Hva har Danvik betydd for din karriere?

-Danvik var inngangsdøren inn i radioverdenen. Det som skulle være en pause før studielivet, endte opp med å bli en karriere hvor jeg får jobbe med noe jeg virkelig synes er gøy.

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

-Gjør det fordi du vil det, ikke fordi du føler du må. Om du har passion og et genuint ønske om å klare det, vil resten som oftest komme av seg selv. Husk å vær snill og grei!

Hva er ditt beste danvikminne?

-Mye å velge mellom, men første sending som programleder kommer jeg aldri til å glemme. Ei heller alt det rare vi gjorde på lørdagssendingene. Stikkord: Impro-reaggae, konfliktløsing og mye dårlig humor.