Fra Foto og SoMe-linja til Instagram

I «Livet etter Danvik» møter du tidligere danvikelever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

 

 

Ingrid Hansen

Foto og SoMe 2018/2019

 

Hvor jobber du nå?

-Jeg studerer motekonsulent på SoFi, mens jeg driver med Instagram. Der har jeg en konto som nå mest er fokusert på mote @ingriidhansen.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre? 

-Etter året på Danvik har jeg jobbet litt i barnehage, studert litt mer foto og nå studerer jeg mote. Jeg har hele tiden fokusert på sosiale medier ved siden av alt annet.

Hva har Danvik betydd for din karriere?

-Danvik ga meg mer selvtillit til å drive med det jeg ønsker. Det var da jeg startet å legge ut bilder jevnlig og bygge opp følgere. Jeg lærte mye om meg selv, og ble mer sikker på hvem jeg var. Så fikk jeg jo mye kunnskap om å produsere innhold.

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

-Mitt beste tips er å bare kjøre på. Ikke tvil på deg selv, bare hopp i det. Ikke vent på at du en dag skal bli «god nok». Da angrer du bare i fremtiden. Også selvfølgelig en god ide å starte på Danvik, da får du muligheter du kanskje ikke hadde fått ellers.

Hva er ditt beste danvikminne?

-Mitt beste danvikminne er egentlig selve hverdagen, det å ha så mange folk rundt seg. Et fellesskap. Alltid noen tilgjengelig. Mange gode samtaler.