Amandaprisen, Charterfeber og God kveld Norge -Danvik har vært en super mulighet

I «Livet etter Danvik» møter du tidligere danvikelever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

 

 

Iben Ørnes

TV-produksjon  2014/2015

 

Hvor jobber du nå?

-Jeg har akkurat startet på et nytt prosjekt som er under utvikling, hvor jeg skal jobbe som researcher. Det er alltid spennende med nye prosjekter, så det gleder jeg meg til!

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre? 

-Først hadde jeg mediepraksisår i Mastiff Entertainment. Etter det har jeg fortsatt å jobbe i forskjellige produksjonsselskaper. Jeg føler meg veldig heldig som har fått jobbet med så mange forskjellige prosjekter. Det at det er så stor variasjon, gjør det ekstra spennende og jeg har hatt kontorplass i alt fra garderober, gymsaler og biler, til gårder og bassengkanter på Gran Canaria. Jeg har fått prøve meg i større studioproduksjoner, men også i redaksjonelt arbeid i mindre skala. I løpet av årene etter Danvik har jeg gjort tre sesonger av Charterfeber, vært koordinator i God Kveld Norge, Paradise-kollektivet og Amandapris-utdelingen, samt produksjonsassistent på ulike mat-, musikk- og quiz-programmer.

Hva har Danvik betydd for din karriere?

-Danvik har betydd veldig mye og har vært en super mulighet til å komme seg inn i en spennende bransje for å bli kjent med mange flinke folk.

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

-Mitt beste tips til deg som vil inn i bransjen er å være nysgjerrig, fremoverlent og positivt i møte med nye mennesker og prosjekter.

Hva er ditt beste danvikminne?

-Det må være turen til USA og de fine folkene jeg møtte på Danvik, som fremdeles er noen av mine aller nærmeste venner.