Ex on the beach og Farmen -En gullbillett inn i bransjen

I «Livet etter Danvik» møter du tidligere danvikelever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

 

 

Gustav Elias Krohn

Foto og SoMe 2017/2018

 

Hvor jobber du nå?

-Nå er jeg akkurat ferdig med å jobbe på «Ex on the beach – Afterski» for Nordisk Film TV. Der var jeg deltagerassistent. Nå har jeg noen uker med fri før jeg skal jobbe på Landskampen hos Mastiff og litt senere denne våren skal jeg videre til Strix å jobbe på Farmen.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre? 

-Jeg hadde mediepraksis hos Strix Televisjon. Jeg fikk jobbe med «Farmen» fra den dagen vi overtok gården og helt frem til finalen var sendt på TV. Etter dette har jeg fortsatt å jobbe i bransjen, og har vært med på fem sesonger av Farmen/Farmen Kjendis. Jeg har også jobbet på Love Island og Ex on the beach i tillegg til litt mindre småjobber innimellom.

Hva har Danvik betydd for din karriere?

-Danvik og praksisåret har hatt alt å si for at jeg fikk en fot innenfor i bransjen. Jeg har merket at det er en tøff bransje med kamp om jobbene, så jeg ser på mediepraksisåret som en gullbillett inn i bransjen.

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

-Mitt beste tips må være å gripe de mulighetene man får, smile og vise at man har lyst til å jobbe i bransjen. Også er det viktig å huske på at en jobb gjerne fører til en annen jobb. Så det å gi det lille ekstra kan plutselig være det som skal til for at folk husker på deg når det trengs folk på en annen produksjon. Det er en liten bransje og gode kontakter er utrolig viktig.

Hva er ditt beste danvikminne?

-Mitt beste danvikminne må være turen til L.A. på slutten av skoleåret. En utrolig kul opplevelse og en fin måte å avslutte et fantastisk skoleår på, med så mange bra mennesker!