Stå på-viljen til Emilie ga henne jobb innen TV-drama, reality og dokumentar

I «Livet etter Danvik» møter du tidligere danvikelever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

 

 

Emilie Stang

TV-produksjon 2016/2017

 

Hvor jobber du nå?

-Jeg jobber for øyeblikket som koordinator for Feelgood scene film og TV, hvor jeg holder orden på alt fra dagsplaner, manus og annet som trengs for å fullføre en produksjon.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre? 

-Jeg var i praksis i Warner Bros, hvor jeg endte opp med å jobbe i to år etterpå. Etter det har jeg jobbet for flere selskaper i mange forskjellige stillinger. Over lenger tid har jeg for det meste jobbet som klipp-assistent eller koordinator, på diverse produksjoner både innenfor reality, TV-drama og dokumentar.

Hva har Danvik betydd for din karriere?

-Danvik har betydd mye for meg. Jeg fikk prøve ut mye forskjellig og fant ut av hva jeg ville gjøre med livet mitt. Samtidig fikk jeg muligheten jeg trengte til å komme inn i bransjen for å vise hva jeg var god for. Jeg tror veien til den jobben jeg har i dag hadde vært mye lenger om jeg ikke hadde tatt mediepraksis på Danvik.

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

-Mitt beste tips er å stå på og jobbe hardt. Selv om jobben noen ganger ikke gir deg nøyaktig de oppgavene du skulle ønske du hadde hatt, så ser de på stå på-viljen og motivasjonen din i forhold til om de vil ha deg med videre på neste prosjekt, som da mest sannsynlig tar deg nærmere målet ditt. Det er mange som har lyst på jobbene, så det er viktig å være motivert for å få det til. Noen dager kan være både tøffe og lange og det er hardt arbeid, men man får også være med på mye morsomt, etterhvert som man får vist hva man er god for. Og det gjør det i alle fall verdt det for min del!

Hva er ditt beste danvikminne?

-Jeg syns det er vanskelig å komme på en ting, men det må vel generelt være det fine samholdet på skolen og alle de fine menneskene jeg fikk bli kjent med!