-Nå driver jeg med det jeg drømte om på Danvik

I «Livet etter Danvik» møter du tidligere danvikelever som har gjort karriere i bransjen. For disse startet det hele på Danvik og siden har de jobbet seg opp og fram.

 

 

Donya Jabari

TV-produksjon 2014/2015

 

Hvor jobber du nå?

-Jeg jobber som e-sportreporter i TV 2 Sporten.

Etter året på Danvik, hvor gikk veien videre? 

-Etter året på Danvik søkte jeg meg inn på TV-skolen i Lillehammer, hvor jeg tok en Bachelor i TV-ledelse. Etter Lillehammer begynte jeg som videojournalist i VGTV og jobbet primært med nyheter i en utrolig gøy jobb. Jeg ønsket selv å jobbe mer med sport og primært e-sport, så etter et år i VG gikk turen videre til e-sport og TV 2 Sporten. Nå driver jeg med det jeg drømte om på Danvik, nemlig å reise rundt i verden og dekke e-sport.

Hva har Danvik betydd for din karriere?

-Danvik har betydd veldig mye for min karriere og har vært en stor bidragsyter til at jeg turte å satse på det jeg ville. I løpet av året på Danvik fikk jeg muligheten til å virkelig få innsikt i hvordan bransjen fungerer. Jeg fikk teste ut forskjellige roller i en profesjonell setting, som jeg ellers ikke ville fått, sammen med flinke folk som ville gjøre meg god. Det hjalp meg veldig i å finne mine egne styrker og hvor jeg ville videre.

Har du et godt tips til de som vil inn i bransjen?

-Mitt beste tips til de som vil inn i bransjen er kanskje det å ikke sammenligne seg med andre. Det finnes mange som vil inn i mediebransjen, og det er absolutt en tøff bransje. Man får hele tiden høre at «det er mange om beinet», og det kan virke skummelt. Men jeg har lært at det viktigste er å fokusere på seg selv, finne ut hva man selv er god på, legge masse arbeid i å bli enda bedre og ikke være redd for å vise frem de styrkene når man får muligheten.

Hva er ditt beste danvikminne?

-Mitt beste danvikminne er veldig vanskelig å velge, fordi det var et helt fantastisk år! Men det er vanskelig å unngå turen til LA i sin helhet, og spesielt at jeg fikk lov å ta en tur til Santa Monica for se mitt favoritt e-sportlag spille finale i League of Legends. Bare den dagen spesifikt har bidratt mye til at jeg jobber med det jeg gjør i dag.