Korist i Stjernekamp

Fjorårselev Nora Christine Karlsen (t.h) var sist lørdag korist i Stjernekamp på NRK.

I beste sendetid lørdag kveld var Nora Christine Karlsen å se på skjermen, som korist for Benedicte Adrian i Stjernekamp. Nora gikk TV-produksjon på Danvik Folkehøgskole sist år og er i ekstase etter lørdagens opptreden.

-Det var utrolig gøy.  Selv om jeg virkelig kjente på nervene rett før jeg gikk på, så var det en skikkelig moro opplevelse, sier hun.

 

Sunget hele livet

Nora har sunget så lenge hun kan huske, og begynte i kor allerede som treåring.  Etterhvert begynte hun i teater, der det også var mye sang, og da hun skulle begynne på videregående falt valget på musikklinja. På Danvik holdt hun hobbyen ved like, ved at hun opptrådte på underholdningskvelder, TV-sendinger og ikke minst på skolerevyen.

 

 

Nora Christine Karlsen i aksjon under TV-klassens Danvikkveld. Foto: Nicolai Willumsen

 

«Reddet av kordamene»

Nora har kontakter i produksjonsselskapet Monster, som produserer Stjernekamp for NRK.  Hennes kontakt visste at Nora er en habil sanger, så fredag kveld fikk hun en telefon med forespørsel om hun hadde mulighet til å kore på direktesendingen lørdag kveld.  Uredd som hun er, takket Nora ja, og angrer ikke. VGs anmelder skriver at Benedicte Adrian ble reddet av kordamene på sitt nummer.

– Det er utrolig gøy at det ble skrevet så positivt om oss i VG.  Det gir jo et ekstra kick, og viser at vi har gjort en god jobb.  Dette er det største jeg noen gang har vært med på.  Jeg er takknemlig for at jeg fikk muligheten og håper selvfølgelig at jeg blir spurt igjen, sier hun med et stort smil.

 

Mange jern i ilden

Dette året går den blide 19-åringen danviks 2.år, og er praktikant i radio NRJ. Der blir det ikke så mye tid til sang, men mange spennende utfordringer.

-Jeg har det utrolig bra hos NRJ og jeg får mye ansvar, noe jeg liker godt.  Så får vi se hva som skjer videre og hvilke muligheter jeg kan få etter dette året, avslutter hun.