Kjente fjes på NRK`s P3 Gull

Bilde øverst: Karpe, Isah og Dutty Dior. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Lørdag var det igjen duket for årets store musikkfest, P3 Gull. Programmet kan både høres på NRKP3 og sees på NRK1 i beste sendetid lørdag kveld, og blant Norges beste artister og hederlige priser, kunne man også skimte flere kjente Danvik-fjes på skjermen!
Det er nemlig ikke uvanlig at Danvik-elever blir spurt om å være med å jobbe på store TV-produksjoner. Denne gangen som assistenter og statister under det stjernespekkede showet, P3 Gull

«Jeg synes vi var veldig kjekke der vi stod, jeg!» Sier en smilende Aasmund S. Nordgaard, som fikk være med som en av prisutdelerne for prisen, «Årets nykommer». «Vi skulle se ut som kelnere og kom bærende med prisen under et lokk. Så vi fikk låne kostymer, ble sminket og fikset på håret. Og det var jeg glad for, ettersom jeg hadde en dårlig hårdag den dagen!» » Sier en fornøyd Aasmund. (Tredje kelner fra venstre.) Kompis, Aleksander Rolseth, er enig. «Men jeg må innrømme at jeg var veldig nervøs før jeg skulle inn. TV-sendingen gikk jo live og jeg var spesielt nervøs for at jeg ikke skulle få opp det lokket som avslørte vinneren!» Sier Aleksander, (første kelner fra venstre.) «Det gikk heldigvis bra med lokket men da jeg skulle ut, kræsjet jeg i en av kompisene til prisvinneren, Isah. Og da ble jeg litt stresset for vi hadde fått streng beskjed om å komme oss ut av bildet så raskt vinneren var kåret! Men det var jo kult å få sine «15 seconds of fame» på NRK i beste sendetid da!» ler den blide trønderen. Både Aleksander og Aasmund går på Radio og Podcast-linja og begge drømmer om å komme seg inn i mediabransjen når de er ferdig på Danvik. «Det gir mersmak når vi får være med og se hvordan en så stor TV-produksjon funker og det er veldig kult å få sånne tilbud!» «Og så var det kult å få henge med så mange kjendiser en hel kveld!» legger Aasmund til, som selv spiller musikken til de samme artistene på Kanal1* hver dag.

(*Kanal1 er Danviks egen radiokanal, som du kan høre på kanal1drammen.com ml. Kl. 14-18.)

P3 Gulls programleder var Ronny Brede Aase, som har sine siste uker i det populære radioprogrammet, P3 Morgen.
I løpet av kvelden ble fire priser delt ut til artistene som har utmerket seg mest i 2019. På lista over de nominerte var både unge lovende nykommere og kjente travere som har produsert hits i en årrekke.

Dette er årets vinnere:
ÅRETS LIVE-ARTIST: Karpe
ÅRETS NYKOMMER: Isah
ÅRETS LÅT: Isah & Dutty Dior – Hallo
P3s HEDERSPRIS: Kygo