For første gang: Halvtårskurs på Danvik – et mentorprogram

Drømmer du om å realisere ditt unike prosjekt? Danviks nye mentorprogram vil tilby deg veiledning innen lyd og musikk, kreative skriveprosjekter, foto- film- og spillprosjekter.

Drømmer du om å realisere ditt unike prosjekt? Har du lidenskap for lyd eller vil du bli artist? Drømmer du om en bokutgivelse, eller bare bli en tryggere frilanser? Vil du realisere filmen din eller lage et dataspill? Eller ønsker du en mentor som kan hjelpe deg et hakk videre som påvirker gjennom din SoMe-kanal?

OPPSTART JANUAR 2021

På Danvik tilbyr vi nå et mentorprogram som tar tak i din drøm og ditt prosjekt. Vi ønsker å hjelpe deg gjennom prosessen fra idé til ferdig produkt gjennom et halvår på folkehøgskolen vår. Kanskje du allerede har idéen, men ønsker veiledning, tilrettelegging og god struktur fram til sluttfasen? Rett og slett en mentor? Vi ønsker at ditt potensial skal frigjøres på Danvik!

Danvik mediefolkehøgskole er kjent for mange som «talentfabrikken» der mange har fått gode posisjoner i mediebransjen i etterkant – enten det er innenfor film-, TV-, radio- spill- eller bokbransjen. I starten av skoleåret vil du delta i Danviks unike tverrfaglige 24-timers livesending. Du vil også ta del i skolens fellesundervisning og turer. Du vil få god tid til egenproduksjon.

Skolen har gode lokaliteter for mange typer medieproduksjoner og god tilgang til ressurser utenfor skolen. Men det er innholdsproduksjon som vi hevder er vårt sterkeste kort i veiledning. Skolen har gjennom snart 30 år som mediaskole utviklet et godt renommé, en dyktig stab med lærere som selv jobber i bransjen, og vi ligger svært sentralt til i Norge, 10 minutters gange fra Drammen sentrum.

SØK PÅ LINJEN HER