En statusoppdatering fra vår studentbedrift

Heisann! Vi er Hyph-n SB, årets studentbedrift på Danvik! Vi er andreårselever fra spill-linja, og har i år satt oss som mål å utgi vårt eget spill! Her er en oppsummering av året vårt så langt.

Vi startet året med å lære oss om hva det egentlig innebærer å opprette egen bedrift, og diskuterte hva slags type bedrift vi ville ha. Vi vurderte å se etter arbeidsoppdrag for andre bedrifter, og lagde en demo til en gaffeltruck-simulator i virtual reality for å vise at det er noe vi kan få til.

 

Til slutt fant vi ut at vi hadde lyst til å lage eget spill-produkt i stedet, og satte i gang med idémyldring. Vi kom frem til at vi ville ta i bruk en idé vi fikk på skolen i fjor, «Saint Hazel’s Horsepital». Konseptet her er lett å forestille seg: Du er en hest, og du skal snike deg gjennom et sykehus!

 

I november dro spillklassen og spillbedriften til Bergen for å delta på Konsoll, som er en konferanse for spillutviklere. Vi så på det som en perfekt mulighet til å vise frem spillet vårt, og satte det som en deadline for den første prototypen vår. Vi fikk masse nyttige tilbakemeldinger fra personer både innenfor den norske og den internasjonale spillindustrien!

I den siste perioden før jul gjorde vi noen store endringer på spillet basert på tilbakemeldingene vi fikk, og lagde en ny demo. Vi har tatt utgangspunkt i den, og jobber med å produsere mer innhold til spillet vårt akkurat nå!

For mer informasjon om linjen se her.