En håndsrekning fra P3-aksjonen

I dag er det lørdag og bare en uke igjen til Danvik går live med en 24 timers direktesending på TV-stream og i radio. Hele elevflokken fikk et inspirerende møte med P3-produsent Sofie Johansen, som også er tidligere radioelev fra Danvik.

Sofie delte mange tips til hvordan man forbereder en slik gigantisk sending – og ikke minst hva slags aktiviteter som genererer penger i kassen! Hele denne solidaritetsaksjonen skal gå til LIMS, en yrkesrettet skole for ungdom i India som Danvik samarbeider med. Ellers har hele uka, og dagen i dag, gått med til arbeid i de 12 redaksjonene og spesialgruppene som har ansvar for SoMe, scenografi, kortfilmer, India-innhold, teknikk og mye mer. Nå er det bare en uke igjen med produksjon og test-sendinger. Sett av neste helg: Vi sender 24 timer fra fredag 17. januar kl 1400!

Danviks skuespillærer, Terje Halsvik (t.v.), går gjennom planene framover med alle gruppelederne for live-sendingen.

Scenografigruppa i arbeid. Danvik Arena gjøres om til et stort studio.

Bildet øverst og nederst: Sofie Johansen blir intervjuet av mediepraksiselev Kristian Broderstad Tysil som er praktikant i NRK P3. Kristian jobber vanligvis i Trondheims-redaksjonen men er på Danvik disse to ukene hvor vi planlegger sendingen.