DANVIKDAGENE 2016

Danvikdagene går av stabelen fra 6. – 13. desember på Danvik Folkehøgskole. I flere uker har hver linje arbeidet intenst og konsentrert med egne prosjekter. Nå får vi se resultatet!

TV-klassen terper på sine julesendinger. 

 

Hvert år før jul, har elevene ved Danvik Folkehøgskole noe som kalles linjeuker.  Dette er uker der de fokuserer ekstra mye på linjefaget og hvor elevene legger ned mye hardt arbeid i ett prosjekt.  Linjeukene avsluttes med Danvikdagene, som er en festival der alle skolens sju linjer skal vise medelever, venner og bekjente hva de har jobbet med den siste tiden.

Det hele ble i dag åpnet med TV-klassens julesendinger, som produseres i skolens eget flerkamerastudio.  Fire episoder av «The Julestemning», skal overføres direkte til skolens matsal og blir et koselig tilskudd til lunsjen.  I programmene får man blant annet møte aktuelle gjester, innslag som julekrim, humorinnslag og ikke minst julenøtter.  Og hver sending avsluttes med et musikalsk nummer.

Torsdag er det skuespillerne sin tur, da de har premiere på teaterstykket «Spisestuen».  De skal spille totalt fire forestillinger i skolens Black boks-teater.

Radio har jobbet med dokumentarer, som resten av skolens elever får et utdrag fra, mens spillutviklingklassen skal få testet sine egenproduserte spill blant danvikingene.

Forfatterklassen har brukt den siste tiden på å jobbe med sin antologi, samtidig som de har ferdigstilt barnebøkene sine, og på mandag vises filmklassens midtfilmer på det store lerretet på Kino City i Drammen.

Det hele avsluttes med utstillingen «Between the Lines», som Foto og youtube-klassen står bak.

Følg med fremover for å få et innblikk i hva elevene ved Danvik Folkehøgskole driver med.  Vi kommer med oppdaterte nyheter hver dag.

 

Følg oss gjerne på Facebook.