gruppebilde fra medieproduksjon

Danvik-elever bak nye Danvik-filmer

Bildetekst: Danvikinger i Godt Sagt sitt studio i Drammen lager film for Danvik. Fra venstre: Peer Lillegård Andersen, Thor Arne Ulveraker, Pernille Brunvoll og Dovydas Miliauskas i Godt Sagt sine lokaler i Drammen.

Linjer på Danvik endrer navn og innhold nesten hvert år. Vi må gjøre endringer i takt med bransjen og søkernes valg. God informasjon og markedsføring er viktig for å nå ut til den kravstore målgruppen mellom 17 og 20 år. Søkerne Danvik frir til, er mediebevisst ungdom som stiller høye krav til innhold og troverdighet. Derfor var det naturlig å gå til Godt Sagt i Drammen. Her finner vi mange tidligere Danvik-elever som vet hva de jobber med.

Bak den ferske produksjonen står produsent Thor Arne Ulveraker (1993/94-kullet), Dovydas Miliauskas (2013/14), Pernille Brunvoll (2014/15) og andreårselev Peer Lillegård Andersen (2016/17). Både Pernille og Dovydas fikk fast jobb i Catapult etter andreåret på Danvik. Catapult skiftet i fjor navn til Godt Sagt etter en større fusjon av medieselskaper i Drammensområdet.

Catapult ble i sin tid etablert av Børge Solem (1993/94-kullet). Børge ville skape et levebrød av filmproduksjon. Helt siden oppstarten har han ansatt andreårselever fra Danvik. Ifølge Børge er det viktig for selskapet å få impulser fra Danvik-ungdom. Han har i ettertid tilsatt flere av praktikantene i fast jobb.

Danvik folkehøgskole er strålende fornøyd med produksjonen! Vi er sikre på at filmen vil øke interessen for mediefolkehøgskolen. Klikk på linken. Vi er ganske sikre på at du skulle ønske at du var ung eller gammel nok til å ta et år på Danvik.

 

Se alle filmene her: 

Hovedfilmen

Spilldesign og Grafikk

Foto og Youtube

TV-Produksjon

Manus og Skriveverksted

Skuespill for Scene og Film

Film

Radio Live og Podcast