Between the Lines

I dag avslutter vi Danvikdagene med fotoutstillingen, «Between the Lines», fra Foto og YouTubeklassen. Elevene har jobbet med prosjektet de siste tre ukene, og klokken 13 i dag får vi se resultatet.

 

Inspirert av musikk

Siste finpuss legges før resten av Danvik Folkehøgskoles elever slipper inn i skolens eget fotostudio, der utstillingen er hengt opp.  Elevene i Foto og YouTube har valgt ut hver sin favorittlåt, som de har latt seg inspirere av i bildene sine.

Emilie Kvernhaug, forteller at det var en morsom oppgave.

– Det var veldig spennende å jobbe med. I og med at oppgaven var så bred, kunne vi velge motiv ganske så fritt, noe jeg likte godt.  Det har vært en stressende periode, men alle har kommet i mål, noe som er supert.

 

 

Bilde fra utstillingen «Between the Lines»

Kreativitet har ingen ende

Emilie og klassevenninne Trine Dyrstad Walsøe, er to av tre i arrangementsgruppa.  Fra starten har de tre hatt det overordnede ansvaret for at utstillingen har kommet i havn, samt planlagt alt fra mat, dekor og det tekniske på selve utstillingsdagen.

– Det har vært mye jobb, i tillegg til å jobbe med mine egne bilder, men det var gøy å få prøve seg på å være leder også. Det er viktig å ikke gi opp, selv om motivasjonen daler litt.  Man må bare fortsette å jobbe hardt, sier Emilie.

Trine synes lederrollen har vært en bra utfordring å bryne seg på.

– Ja, det var kjempegøy og man finner fort ut av hva som fungerer og ikke, men det er krevende å få til en utstilling som absolutt alle skal like.  Det jeg lærte mest av ved prosjektet er hvor mye man kan speile med et bilde, for eksempel følelser.  Kreativitet har ingen ende, avslutter hun.

 

 

Bilde fra utstillingen «Between the Lines»

Danvikdagene

Den siste uken har elevene på Danvik Folkehøgskole fått oppleve hva de andre linjene på skolen har drevet med i de såkalte linjeukene.  Det hele startet med direktesendte julesendinger i regi av TV-produksjonklassen, etterfulgt av fire oppsetninger av teaterstykket «Spisestuen».  Mandag denne uken fikk elevene høre radiodokumentarer, forfatterne lese fra sine barnebøker, leke seg med spillklassens egenproduserte spill og se filmklassens midtfilmer.  Festivalen toppes altså med fotoutstillingen «Between the Lines» klokken 13.00 i dag.