Åpning av fotoutstilling

Danvikdagene fortsatte i dag med åpning av Foto og YouTube sin utstilling «Inspired by:», som inneholder varierte foto- og videoprosjekter.

Inngangen til selve utstillingen. Foto: Lene Sørøy Neverdal

Felles tema

I to og en halv uke har elevene på Foto og YouTube arbeidet med foto- og videoprosjektene som i dag ble vist frem på Danvik. Elevene i klassen kom i fellesskap fram til temaet «Inspired by». De skulle finne inspirasjon i enten musikk, tekst, kunst eller hva som helst, og de skulle bruke det som utgangspunkt for sitt prosjekt. Og etter mye hardt arbeid kunne de endelig vise produktene sine fram til resten av skolen.

-Jeg skulle nesten ønske at jeg også kunne gått Foto og YouTube, sa filmelev Gard Skare, da han så utstillingen.

Filmelev Tor Erik Martinsen likte temaet for utstillingen veldig godt.

-Det er noe som er relevant for alle som går på Danvik, vi blir inspirert hele tiden, sier Tor Erik.

 

Yesica Heggem fortalte om bakgrunnen for utstillingen. Foto: Lene Sørøy Neverdal

Man må være kreativ og tålmodig

Elev ved Foto og YouTube, Yesica Heggem sier at hun synes det har vært gøy å jobbe med et felles tema. Hun ser at folk har vært kreative innenfor rammen, og at temaet har blitt tolket veldig ulikt. Medelev Elias Storhaug er enig, og legger til at det er gøy å se hva folk har blitt inspirert av.

-Jeg er veldig imponert over medelevene mine, det er mange som har gjort en veldig god innsats. Jeg visste ikke at vi hadde så mange gode fotografer i klassen, sier Elias.

Klassen er veldig fornøyd med dagens utstillingsåpning og med responsen fra medelever.

-Fra prosjektet har jeg lært at man må være kreativ og tålmodig, og at man må prøve seg frem og bruke god tid på redigering, sier Yesica Heggem. Hun legger til at det også er nyttig å ha en god modell. Og det finnes det jo mange av på Danvik.

Her kan du se flere bilder fra åpningen.

Loading

 

Utstillingen står i peisestuen på Danvik Folkehøgskole frem til jul.