Sosiale aktiviteter

FRITIDEN på Danvik Folkehøgskole er en viktig del av «utdanningen» du får gjennom skoleåret. De gode samtalene rundt måltidene er viktig for mange, men også alt det andre som foregår av felles aktiviteter og mer uformelle arrangement. Våre møteplasser i lobbyen, Danvik Arena, gangenes avdelingskjøkken, peisestua og de andre aktivitetsrommene blir brukt til mange ulike sammenkomster. Du kan lese mer om dette i fanen «Opplevelser».

Stipendiatene og miljøarbeiderne er også viktige aktører for det gode miljøet i fritiden på Danvik Folkehøgskole. Sammen med aktivitetsgruppen, som representerer klassene, arrangerer de frivillige aktiviteter nesten hver ettermiddag og kveld. Det kan være quiz, ballspill, turneringer med bordtennis, billiard og air hockey, filmkvelder, snøaktiviteter, fekting, vannpolo, mimelek, singstar eller Mad Max maraton.

Under her kan du se to stemningsfilmer laget av eleven vår Nicolai Solbakk Willumsen dette skoleåret. Den viser bli-kjent-turen til Gausdal, og herlige scener fra den gode fritiden i vinterhalvåret. Regi og foto: Nicolai Solbakk Willumsen.