Ledige stillinger på Danvik

REKTOR

Danvik, Norges kreative mediefolkehøgskole

Danvik er en kristen mediefolkehøgskole. Skolen har om lag 160 elever på syv ulike linjer og et 2. års tilbud med om lag 40 elever som får praksiskontrakt i den norske mediebransjen. Folkehøgskolen ligger ti minutters gange fra sentrum av elvebyen Drammen. Skolen har 36 ansatte, med høy faglig kompetanse og bred erfaring innen sine ulike fagfelt. I tillegg driver skolen Danvik Konferanse og Catering med en årlig omsetning på 3 millioner kroner. Skolen eies av Stiftelsen Danvik som er regionalt opprettet av KFUK-KFUM og Normisjon.
Vi søker en rektor som kan lede, engasjere og videreutvikle skolen sammen med dyktige medarbeidere i et utfordrende og spennende arbeidsmiljø.

Dine kvalifikasjoner:
• Du har ledererfaring og kompetanse, gjerne fra skolesektoren
• Du har relevant høyere utdanning og arbeidserfaring innenfor ledelse, pedagogikk og/eller mediefag
• Du har høy bevissthet om folkehøgskolens egenart og mandat i samfunnet
• Du kan lede og motivere medarbeidere til samarbeid og målrettet innsats for å utvikle skolens sosialpedagogiske, faglige og kristne profil
• Du kan lede endringsprosesser og videreutvikle skolens tilbud
• Du har god forståelse for økonomi og forretningsdrift

Personlige egenskaper:
• Du er en visjonær leder som kan videreutvikle Danvik
• Du har stor arbeidskapasitet, er fleksibel og trives i en hektisk hverdag
• Du er glad i mennesker og oppnår tillit i møte med elever og medarbeidere
• Du har en tydelig kristen tro som får prege skolens ledelse og relasjonsbygging
• Du evner å inspirere og motivere elever og medarbeidere i deres hverdag

Vi tilbyr:
• En kunnskapsbedrift med en engasjert og ambisiøs stab
• Berikende møter med unge og kreative elever
• En aktiv og pulserende arbeidshverdag
• Gode lønnsbetingelser og pensjonsordning i Statens Pensjonskasse
• Et aktivt nasjonalt nettverk på ledernivå innenfor folkehøgskolene

Den som ansettes må arbeide i samsvar med lov og forskrift for folkehøgskolen, og være aktivt engasjert i å fremme skolens verdigrunnlag og kristne målsetting. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Søknadsfrist 30. mai, tiltredelse 1. oktober eller etter nærmere avtale.
Kontakt fungerende styreleder Kim Andre Vian Bjerkestrand, tlf 951 63 882, eller seniorrådgiver Reidar Hillesund, Crafting House, tlf 971 57 759.
Søknad med kontaktinfo, CV og referanser sendes fungerende styreleder, kim.andre.vian@kfuk-kfum.no. Relevant dokumentasjon bes framskaffet på eventuell forespørsel.